Uhapšeni osumnjičeni za trgovinu narkoticima

Izvor: Studio B, 21.Avg.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za trgovinu narkoticima

Beogradska kriminalistička policija u četiri odvojene akcije uhapsila je šest osoba osumnjičenih za trgovinu narkoticima i razbojništva.

Kod uhapšenih narkodilera pronađeni su heroin i spid, a razbojnici su osim za otimanje novca osumnjičeni i za brutalna premlaćivanja svojih žrtava.

Inspektori 4 odeljenja uhapsili su 38-godišnjeg Boška K., kod kog je pronađeno 26 manjih i većih paketića heroina, vagica i oko dve i po hiljade evra. Sumnja se da je uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << drogu preprodavao na Bežanijskoj kosi, a zbog narkotika je već osuđivan na 5 godina.

U drugoj akciji, na Zvezdari su uhapšeni 37-godišnji Dalibor M. i 29-god Tijana M. iz Kruševca. U iznajmljenom stanu inspektori su pronašli 185 grama spida. Za Daliborom je aktuelna poternica za izdržavanjem zatvorske kazne zabog nasilničkog ponašanja i falsifikovanja.

Inspektori odeljenja za suzbijanje razbojništava uhapsili su 32-god Đorđa O. i 37-god Dragan Lj. zbog sumnje da su u junu upali u kuću u Mladenovcu, pretukli žrtvu pištoljem i oteli oko 3 hiljade evra. Pritom je istragom utvrđeno da su lopovi upali u pogrešnu kuću, pošto su planirali da opljačkaju lokalnog narkodilera. Dragan Lj. je nedavno mučki pretukao i radnika trafike kog je opljačkao.

40.god Ivanu V. lisice su stavljene pošto je preteći pištoljem opljačkao dva objekta u Borči. Inače, protiv Ivana V. do sada je podneto više od 100 krivičnih prijava.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.