Uhapšen osumnjičeni za požar u stanu na Novom Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za požar u stanu na Novom Beogradu

Brzom i efikasnom akcijom beogradske policije, uhapšen je A.B. (31) koji se sumnjiči da je nakon svađe sa devojkom, iz revolta, zapalio stan u Ulici Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio, saopštio je danas MUP Srbije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Po jutrošnjoj prijavi predsednika kućnog saveta u Ulici Jurija Gagarina >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 90, sinoć je A.B. polupao ulazna vrata zgrade. Nakon toga je policija otišla na lice mesta, ali nisu zatekli počinioca, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je Vatrogasna služba dobila poziv danas u 12.06 časova da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi i da je za manje od 10 minuta sedam vozila sa 23 vatrogasca spasioca stiglo na lice mesta.

Požar je lokalizovan nakon pola sata, ali je u potpunosti izgoreo jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa po vertikali.

Lekari su na licu mesta zbrinuli tri osobe, dok su tri osobe prevezene u zdravstvene ustanove, novodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zapalio stan posle ljubavne svađe, troje otrovano

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Brzom i efikasnom akcijom beogradske policije, uhapšen je A.B. (31) koji se sumnjiči da je zapalio stan u Ulici Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu, pri čemu je zbog trovanja dimom povređeno troje ljudi...Osumnjičeni je, pretpostavlja policija, nakon svađe sa devojkom iz revolta zapalio stan u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.