Ugrinovci dobili produženu trasu linije 711

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugrinovci dobili produženu trasu linije 711

Trasa linije 711 produžena je do terminusa "Novi Beograd/Pohorska", na osnovu zahteva predstavnika opštine Zemun i stanovnika naselja Ugrinovci, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Prevoz putnika na novoj trasi počeće od nedelje, 1. marta.

Kako se navodi, stručne službe Direkcije za javni prevoz, sagledale su mogućnosti za produženje trase navedene linije, kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika i obezbedio kvalitetniji prevoz žitelja naselja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ugrinovci.

Trasa linije je: Novi Beograd/Pohorska/ - Goce Delčeva - Bulevar Mihajla Pupina - Omladinskih brigada - Auto-put Beograd - Šid - put za Ugrinovce - Beogradska u Ugrinovcima - Ugrinovci.

Na novom delu trase linije 711 vozila javnog prevoza će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Na ovoj liniji radnim danima će saobraćati dva vozila, tokom celog dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžena trasa linije 711, promena trase 707

Izvor: Studio B, 27.Feb.2015

Trasa linije 711 produžena je do terminusa „Novi Beograd /Pohorska/", na osnovu zahteva predstavnika Opštine Zemun i stanovnika naselja Ugrinovci. Prevoz putnika na novoj trasi počeće od nedelje. 1. marta...Trasa linije 711 produžena je do terminusa „Novi Beograd /Pohorska/", na osnovu zahteva...

Nastavak na Studio B...

Promenjena trasa linije 707

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015

BEOGRAD - Trasa linije 707 će od 1. marta biti promenjena na delu od Male pruge do Zemun polja, čime se omogućava kvalitetnija i bolja usluga za korisnike tog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj...Trasa linije je: Zeleni venac – Jug Bogdanova – Pop Lukina – Brankov most –...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.