Ubijen maloletnik u Kaluđerici

Izvor: Studio B, 22.Apr.2014, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen maloletnik u Kaluđerici

Šesnaestogodišnji dečak ubijen je kasno sinoć u dvorištu osnovne škole u Kaluđerici. Na Marka J. pucala je za sada nepoznata osoba i policija intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja.

16-godišnji dečak ubijen je sinoć u dvorištu stare osnovne škole "Aleksa Šantić" u naselju Kaluđerica. Do sada su privedena trojica mladića i njima je određeno zadržavanje do 48 sati. 

Nesreća se dogodila oko 21.30 sati kada je nepoznata osoba upucala dečaka, njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je pokušana reanimacija, ali bezuspešno.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak ubijen u školskom dvorištu u Kaluđerici

Izvor: Press, 22.Apr.2014

Oko 21 sat i 30 minuta u dvorištu škole Aleksa Šantić u Kaluđerici, nepoznata osoba upucala je šesnaestogodišnjeg dečaka, potvrđeno je RTS-u u MUP-u Srbije.. U Urgentnom centru pokušana je reanimacija, ali bezuspešno. .. Doktorka Mirjana Mačkić iz Hitne pomoći u Kaluđerici rekla je za...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.