UŽAS NA AVALSKOM PUTU: Obrušila se zemlja, dva radnika živa zatrpana! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA AVALSKOM PUTU: Obrušila se zemlja, dva radnika živa zatrpana! (FOTO) (VIDEO)

Dva radnika, starosti 32 i 35 godina, zatrpana su danas oko 15 časova na gradilištu na Avalskom putu u Jajincima. Na njih se obrušila zemlja, a na sreću, radnici - inženjer i majstor, brzo su izvučeni i van životne su opasnosti. 

Kako je za Telegraf izjavila portparol beogradskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Nada Macura, radnici su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, i nalaze se na dijagnostici. Povređeni su Radan Milić i Aleksandar Anusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: Milena Đorđević

- Pošto je Hitna pomoć primila poziv, na lice mesta uputile su se dve naše ekipe, međutim, jedna ekipa je prevezla povređene jer nije bilo potrebe za drugom. Radnici su dobili tupe povrede, van životne su opasnosti i na daljem su ispitavanju u Urgentnom centru - navela je dr Macura.  

Foto: Milena Đorđević

U Urgentnom centru potvrđeno je za naš portal da su radnici van životne opasnosti i precizirano da se nalaze na ispitivanju na Odeljenju ortopedije. 

Foto: Milena Đorđević

Reporter Telegrafa sa lica mesta javlja da se na radnike obrušila tolika količina zemlje da je, pored radnika koji su lopatama sklanjali zemlju i bagerista intervenisao kako bi dvojica zarobljenih muškaraca došla do vazduha.

Foto: Milena Đorđević

Kako saznajemo, ova nezgoda koja je na sreću prošla bez težih posledica, desila se na gradilištu u Ulici Voje Radića gde se od februara radi glavna kanalizaciona cev. Svuda na gradilištu, postojala je zaštita, osim u delu u kom se na dvojicu radnika obrušila zemlja.

Foto: Milena Đorđević

Pogledajte video:



A ovo je ispričala komšinica ispred čije kuće su stradali radnici:



(E. T.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDOM ŽIVI NA CRVENO SLOVO: Zatrpani radnici izvučeni iz kanala dubokog 7 metara!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2016

..."Radnici su u svesnom stanju prebačeni u Urgentni centar posle obrušavanja zemlje u 1435 sati", rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP)..Jedan radnik od 32 godine i drugi od 35 su na dubini od oko sedam metara kopali kanal za postavljanje kanalizacione cevi u Ulici Voje Radića, kada...

Nastavak na Kurir...

Spasena dva radnika zatrpana u kanalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016

Dva radnika, na koje se obrušila zemlja na gradilištu na Avalskom putu u Jajincima, izvučena su i prevezena u Urgentni centar, i oni nisu životno ugroženi...Kako je Tanjugu rečeno u Urgentnom centru, oni su trenutno na pregledu kod ortopeda i nisu životno ugroženi...Portparol Hitne pomoći Nada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.