URNEBESNO Beograđanin održao liturgiju o tome zašto neće da plati kartu za prevoz (VIDEO)

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO Beograđanin održao "liturgiju" o tome zašto neće da plati kartu za prevoz (VIDEO)

"Zato što izlaz van stanice meni je zabranjen, a vozaču koji skokne po burek nije... jer ste oprostili svima dugove za kazne pre nekoliko godina, a ja pamtim i neću opet da ispadnem budaaala", samo je delić urnebesne pesme u duhu liturgije, koju je jedan putnik otpevao u punom autobusu pred kontrolorima.

"Zato što ja kao feministkinja neću da plaćam kartu kad već ovaj muškarac nije tamo, jer sam je već platio slanjem silnih 011 poruka koje mi nisu dale tačnu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << o vremenu dolaska vozila."

"Zato što me niko nije obavestio da autobus menja trasuuu, a sada moram i pola sata da idem peške, jer ako vozač nema sitno kad mi prodaje kartu, ne moram ni ja da imam kad je kupujeeem."

Jer ste rekli da dnevna karta važi 24 sata, a važi 20, jer nemaš gde da je otkucaš od ponoći do četiri.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URNEBESNO Beograđanin održao "liturgiju" o tome zašto neće da plati kartu za prevoz (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Nov.2014

"Zato što izlaz van stanice meni je zabranjen, a vozaču koji skokne po burek nije.. jer ste oprostili svima dugove za kazne pre nekoliko godina, a ja pamtim i neću opet da ispadnem budala", samo je delić urnebesne pesme u duhu liturgije, koju je jedan putnik otpevao u punom autobusu pred kontrolorima..."Zato...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.