Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN NA DELU Lopova poklopca sa šahta u Grockoj snimile kamere

Krađa rešetke sa šahta se dogodila u ponedeljak oko 4 ujutru, a nadležnima su snimak zabeležeog lopovluk predali vlasnici okolnih radnji koji imaju sopstveni nadzor.

Kamere su snimile muškaraca kako oko 4 sata izjutra, dolazi, diže poklopac i odlazi sa "plenom", ostavljajući nezaštićenu rupu na sred glavnog šetališta. Snimak je objavilo JP"Vodovod i kanalizacija", apleujući da je time ugrožena bezbednost prolaznika, ali i da je pričinjena materijalana šteta, ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se radi o poklopcu koji je proizveden pre više od 20 godina i pitanje je da li je moguće napraviti takav isti.

Zbog toga, iako je nalog izdat,ne mogu da preciziraju kada će otvor biti zaštićen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) SNIMILE GA KAMERE: Lopov uhvaćen u krađi šahta u centru Grocke

Izvor: Kurir, 30.Avg.2016

...Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici JP "Vodovod i kanalizacija Grocka" vidi se muškarac koji u ranim jutarnjim časovima dolazi, diže rešetku-poklopac i nakon desetak metara je stavlja u belu kesu, da bi se potom udaljio sa plenom..Iz JP "Vodovod i kanalizacija" apeluju da je, pored...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.