UDES KOD ORLOVAČE Povređene dve osobe, automobili uništeni

Izvor: Blic, 20.Avg.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD ORLOVAČE Povređene dve osobe, automobili uništeni

U sudaru koji se oko 16 časova dogodio u blizini Orlovače u pravcu ka gradu, sudarila su se dva automobila i tom prilikom povređene su dve osobe.

Udes se dogodio na Ibarskoj magistrali u blizini benzinske pumpe, a do nezgode je došlo tokom preticanja na duploj punoj liniji.

- Do sudara je došlo oko 16 časova. Naše ekipe su ubrzo nakon poziva izašle na teren. U sudaru su povređene dve osobe i prevezene su dalje u Klinički centar - rekli su u MUP-u.

Automobili su pretrpeli veliku materijalnu štetu, a na ovom pravcu su se ubrzo stvorile velike gužve.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka kod Orlovače! Ljudi hospitalizovani, automobili uništeni!

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2017

U sudaru koji se oko 16 časova dogodio u blizini Orlovače u pravcu ka gradu, sudarila su se dva automobila i tom prilikom povređene su dve osobe...Udes se dogodio na Ibarskoj magistrali u blizini benzinske pumpe, a do nezgode je došlo tokom preticanja na duploj punoj liniji...Pucnjava u Novom Sadu:...

Nastavak na BKTV News...

Lančani sudar dva autobusa GSP-a i automobila, dvoje povređenih

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2017, 15:49

Dve osobe su povređene u lančanom sudaru dva autobusa GSP-a i automobila koji se dogodio oko 14.30 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma...Kako je za 021.rs potvrđeno u Hitnoj pomoći povređeni su vozač automobila i jedan putnik u autobusu...Vozač (50) zadobio je kontuzivne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.