U Biblioteci grada izložba Sonje Radan

Izvor: Studio B, 18.Dec.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Biblioteci grada izložba Sonje Radan

U Atrijumu Biblioteke grada Beograda večeras u 18 časova biće otvorena izložba Sonje Radan pod nazivom „Žena u znaku žudnje".

Otvoriće je Radoslav Pavlović, savetnik za kulturu predsednika Republike Srbije. Na otvaranju će biti izveden i umetnički baletski program u saradnji sa Baletskom školom „Lujo Davičo". Izložba će biti otvorena do 28. januara 2015. godine.

Sonja Radan rođena je u Sarajevu 1960. godine. Diplomirala je na Akademiji likovnih umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 1984. godine u Sarajevu. Član je Udruženja likovnih umetnika Bosne i Hercegovine. Izlagala je širom Evrope i Velike Britanije, u kojoj živi i slika poslednjih dvadeset godina.

Izložba je organizovana uz podršku Kabineta predsednika Republike Srbije, Ambasade Bosne i Hercegovine u Republici Srbiji i Sekretarijata za kulturu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.