Težak sudar automobila i autobusa kod Surčina, poginuo muškarac

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak sudar automobila i autobusa kod Surčina, poginuo muškarac

Muškarac star 68 godina poginuo je jutros na putu između Bečmena i Petrovčića kad je autom udario u autobus.

Težak sudar automobila i autobusa dogodio se u 8.32 sati na putu Bečmen - Petrovčić, a jedna muška osoba stara 68 godina izgubila je život.

Ekipa Hitne pomoći došla je na mesto udesa, ali je samo uspela, posle kratke asistencije, da konstatuje njegovu smrt u 9 časova.

Iz MUP- a kažu da je automobil marke "Zastava 101" direktno udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobus na liniji 604.

- Pretpostavlja se da je automobil prešao u suprotnu traku, iz još nepoznatih razloga, direktno se sudarivši s gradskim autobusom 604. Naša ekipa trenutno obavlja uviđaj, posle kojeg ćemo imati više informacija - navode iz MUP - a.

Prema rečima dispečera GSP- a autobus javnog prevoza koji je učestvovao u sudaru privatnog je vlasništva, najverovatnije firme "Auto Kodeks".

Zbog saobraćajne nezgode došlo do potpune obustave saobraćaja na ovom delu puta, tačnije na državnom putu II A reda broj 120, na deonici Bečmen-Petrovčić, na izlazu iz Bečmena.

- Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju - navode iz javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR AUTOMOBILA I AUTOBUSA: Poginuo muškarac kod Bečmena

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015

BEOGRAD - Muškarac star 68 godina poginuo je jutros na putu između Bečmena i Petrovčića kad je autom udario u autobus...Težak sudar automobila i autobusa dogodio se u 8.32 sati na putu Bečmen - Petrovčić, a jedna muška osoba stara 68 godina izgubila je život...Ekipa Hitne pomoći došla je...

Nastavak na Kurir...

Sudar automobila i autobusa, stradao muškarac

Izvor: B92, 30.Avg.2015

Muškarac od oko 60 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na putu izmedu Bečmena i Petrovčića, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...On je stradao u direktnom sudaru automobila i autobusa, kada je automobil prešao u suprotnu traku...Sudar se dogodio u 8.32 na putu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.