Takmičenje u sinhronom plivanju

Izvor: Studio B, 28.Nov.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u sinhronom plivanju

Na bazenu SRPC „Milan Gale Muškatirović" za vikend sinhrono plivanje.

Na bazenu Sportsko-rekreativno poslovnog centra „ Milan Gale Muškatirović", Klub za umetničko sinhrono plivanje „25. maj" u saradnji sa savezima za sinhrono plivanje Srbije i Beograda organizuje u subotu i nedelju, 29. i 30. novembra, takmičenje u sinhronom plivanju „Synchro Open Stari Grad 2014".

Pokrovitelji su Sekretarijat za sport i omladinu i opština Stari grad. Otvaranje i defile >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << učesnika održaće se u subotu u 16.15 časova, a proglašenje pobednika i zatvaranje u nedelju od 11.15 do 12 časova.

Takmičenje je humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodatih ulaznica, čija je cena simboličnih 100 dinara, biće uplaćen na račun Kluba za sinhrono plivanje „TENT", čiji je bazen oštećen u poplavama i gde je nemoguće sprovoditi bilo kakvu aktivnost.

Na ovom takmičenju u sinhronom plivanju učestvovaće oko sto takmičarki u disciplinama solo, dubl, tim i kombinacija iz Kluba „Honved" iz Mađarske, Kluba „Vinti" iz Finske, kao i naših klubova „Sirene" iz Niša, „TENT" iz Obrenovca, „Novi Beograd", „Vračar", „Tašmajdan", „Banjica" i „25. maj". Pored njih, učestvovaće i reprezentacija Azerbejdžana, koja će 2015. godine biti zemlja domaćin Prvih evropskih olimpijskih igara.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.