Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI MESECA I 100 MILIONA DINARA U ponedeljak otvaranje renovirane garaže u Masarikovoj

Nakon tri meseca rekonstrukcije, garaža u Masarikovoj biće otvorena u ponedeljak 29. avgusta, najavio je gradski menadžer Goran Vesić koji je sa direktorom JKP “Parking servis”, Andrijom Čupkovićem, obišao završne radove na ovoj lokaciji.

Garaža čija je obnova koštala 100 miliona dinara ubuduće će imati 460 parking mesta. Ona za vreme trajanja radova nije u potpunosti bila zatvorena, a prema rečima Vesića, biće u potpunosti otvorena u ponedeljak, dva dana pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << roka.

- Obnova je urađena kvalitetno, pa je jedna od najstarijih garaža potpuno rekonstruisana i sanirana. Urađeni su svi nivoi i ojačani potporni zidovi, pa je to bio posao kao da je građena nova garaža. Imamo 15 godina garancije na sve što je urađeno i u tom smislu grad je napravio dobar posao - istakao je Vesić.

Inače, u Beogradu se renoviraju još dve garaže, na Zelenom i Obilićevom vencu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesić: Garaža u Masarikovoj biće otvorena u ponedeljak, dva dana pre roka

Izvor: Kurir, 26.Avg.2016

...Ta garaža ubuduće će imati 460 parking mesta, a njena obnova koštala je oko 100 miliona dinara, koje je „Parking servis” izdvojio iz svog budžetaGaraža nije bila u potpunosti zatvarana dok su trajali radovi, a prema rečima gradskog menadžera, ona će u potpunosti biti otvorena u ponedeljak,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.