TIHO JUTRO U BEOGRADU Ulice gotovo puste, tramvaji menjaju trasu zbog radova u Karađorđevoj

Izvor: Blic, 26.Mar.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIHO JUTRO U BEOGRADU Ulice gotovo puste, tramvaji menjaju trasu zbog radova u Karađorđevoj

Časovnici su noćas pojurili za 60 minuta unapred, ali za Beograđane jutro je krenulo polako. Kako prenose beogradski taksisti, u saobraćaju dan je počeo tiho i bez gužvi.

Malo njih čiji je inače kraj nedelje radan je u prevozu i na nogama, a i sigurno su se našli oni staromodnim časovnicima koji su zaboravili da noćas pomere skazaljke na letnje računanje vremena.

Izmene režima reda vožnji GSP-ovih linija koje su na snazi od juče, potrajaće do najranijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati ponedeljka.

Zbog radova na tramvajskim šinama, u Karađorđevoj, u zoni raskrsnice sa Ulicom Mihaila Bogićevića do 27. marta, do 3 časa, menja se režim rada linija JGP-a:

Uključenja tramvaja na trasu i povratak za depo "Sava" sa svih linija, obavljaće se "preko" Pristaništa i Dorćola.

Vozila marke "CAF" neće izlaziti u saobraćaj ni na jednoj liniji (biće zamenjeni).

Privremeno se ukida stajalište „Glavna železnička stanica“, u oba smera, za linije 2, 7 i 9.

Tramvaji sa navedenih linija koristiće postojeća stajališta linija JGP-a, duž trasa.

Demontiranje krana u Ulici kralja Milana, do ponedeljka u 4 sata ukidaju se trolejbuske linije: 19, 21, 22 i 29,

a  uspostavljaju se autobuske linije:

Autobusi sa linije 31 će saobraćati na relaciji / Studentski trg – Konjarnik/. Trasa: Studentski trg – Trg Republike -  Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom; atrolejbuske linije 28,40 i 41 saobraćaju redovno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.