Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ U sedam saobraćajki devet povređenih osoba

Ukupno devet osoba povređeno je protekle noći u sedam saobraćajnih nezgoda, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.22 sati na autoputu za Zagreb, u visini Ulice Omladinskih brigada, povrede je zadobio 28-godišnji muškarac, suvozač, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Do nezgode je došlo i na autoputu za Niš u visini restorana "Franš", u 19:06 sati, a povređenih nije bilo.

U Bulevaru Nikole Tesle, na uglu sa Ulicom Trešnjinog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cveta, u 20.50 sati lakše povrede zadobio je 52-godišnji muškarac, vozač, koji je prebačen u KBC Zemun.

U 23.06 sati na uglu Ustaničke i Kruševačke ulice istegnuće vrata zadobio je 35-godišnji muškarac, a u 04.20 sati na Pančevačkom putu kod "Peveca" tešku traumu zadobio je 36-godišnji muškarac, vozač, koji je sa sumnjom na prelom noge prebačen u Urgentni centar.

U 05.08 sati u Mirijevu, na okretnici autobusa 27, 21-godišnja ženska osoba zadobila je povredu noge i prebačena u Urgentni centar.

U Malom Mokrom Lugu, u Bosanskoj ulici, u 06.16 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su četiri osobe lakše povređene, od kojih 45-godišnja ženska osoba u statusu vozača i tri muškarca starosti od 22 do 27 godina.

Ženska osoba i jedan muškarac prebačeni su u Urgentni centar, dok su druga dva muškarca odbila dalji transport posle ukazane pomoći.

Hitna pomoć je noćas imala 128 intervencija od kojih 28 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, kao i osobe sa bolom u grudima i stomaku.

Juče je zabeleženo ukupno 160 intervencija Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu, uključujući 12 saobraćajnih nezgoda, dodala je Macura.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Pančevačkom putu teško povređena osoba

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016

U Beogradu se u toku noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, od kojih jedna teže...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na Pančevačkom putu teže je povređena jedna osoba, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći...Portparolka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.