TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba poginula, pet povređeno u saobraćajnim nesrećama

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba poginula, pet povređeno u saobraćajnim nesrećama

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba poginula, a pet povređeno, rečeno je jutros Beti u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da je sinoć oko 21 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu poginula žena (70) kada je udario motociklista, koji je zbog težine povreda prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Ona je kazala da su dva muškarca lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi oko 23.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Velikom Mokrom Lugu, a da je u udesu u Ulici Vojislava Ilića ka Medaku oko 1.20 teže povređen muškarac (60), zbog čega je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Macura je dodala i da je jedna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi u 2.30 u Ulici Koste Nađa.

Prema njenim rečima, tokom noći Hitna pomoć intervenisala je 126 puta, od kojih 23 na javnom mestu, a pomoć lekara tražili su astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.