Sportsko leto na Voždovcu: Prijavite osnovce za neki od besplatnih sportskih programa

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sportsko leto na Voždovcu": Prijavite osnovce za neki od besplatnih sportskih programa

Gradska opština Voždovac u saradnji sa sportskim klubovima sa svoje teritorije, i ove godine organizuje akciju "Sportsko leto na Voždovcu" u okviru koje će svi zainteresovani đaci osnovnih škola sa ove opštine moći besplatno da treniraju sport za koji se opredele.

Jedan od ciljeva Opštine je da se Voždovčani približe sportu, i da deca koja svoj raspust provode u Beogradu iskoriste svoje slobodno vreme na pravi način, a njihov rad bude stimulisan, zapažen i nagrađen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Učenici osnovnih škola sa Voždovca tokom leta 2015. godine moći će besplatno da treniraju sport po izboru u 16 voždovačkih klubova, koji su ponudili različiti sportski sadržaj.

Zainteresovani roditelji i učenici mogu se obratiti Upravi nekog od klubova koji učestvuju u akciji, kako bi se evidentirali i stavili na plan besplatnog treninga.

Klubovi koji učestvuju

Tekvondo klub "Beograd", Tekvondo klub "Banjica", FK "Voždovac", FK "Mondial", RK SC "Voždovac", Šahovski klub "Delfin", Atletski klub "Voždovac", Soft bol i bezbol klub "Wild cats", Biciklistički klub "Avalski soko", FSK "Minel", Džudo klub "Voždovac", Šahovski klub "'Tadić'", Rukometni klub "Serbon", Košarkaški klub "Avalski venac", Košarkaški klub "Fleš" i Košarkaški klub "Torlak".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Sportsko leto na Voždovcu 2015."

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015

Gradska opština Voždovac, u saradnji sa sportskim klubovima sa svoje teritorije, i ove godine organizuje „Sportsko leto na Voždovcu"...U okviru ove akcije klubovi će otvoriti svoja vrata đacima osnovnih škola Voždovca, koji će besplatno moći da treniraju sport po izboru u 16 voždovačkih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.