Savske vatre: Na Savi takmičenje u kuvanju riblje čorbe

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Savske vatre": Na Savi takmičenje u kuvanju riblje čorbe

Pod sloganom "Siđi do reke" danas će biti održana 16. tradicionalna manifestacija "Savske vatre" - takmičenje u kuvanju riblje čorbe, posvećena reci, ribi, ekologiji, sportu, kulturi, zabavi i prijateljstvu.

Reč je o tradicionalnoj manifestaciji na obali Save kod Beogradskog sajma. Tu će se zapaliti vatre, zamirisaće riblje čorbe, a sportisti i takmičari u različitim disciplinama, odmeriće svoje snage.

U spravljanju riblje čorbe takmičiće se kuvari iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograda, ali i iz drugih gradova Srbije i inostranstva.

U pratećem programu Ribolovačko društvo "Senjak" organizovaće zajedničko pecanje za decu na Savi pod sloganom "Udicom protiv droge", turnire u šahu, gađanju vazdušnom puškom i u nadvlačenju konopca.

Očekuje se i kulturno zabavni program gde će nastupiti kulturno-umetnička društva, pop-rock grupe, ali i gosti iznenađenja.

"Savske vatre" su deo turističke ponude Beograda, a organizatori su Ferijalni savez Srbije i Beograda zajedno sa Sportsko-ribolovačkim društvom "Senjak" i Beogradskim sajmom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.