Samoubistvo u centru Beograda skokom s petog sprata: “Čuo se samo tup udarac kada je telo palo”

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo u centru Beograda skokom s petog sprata: “Čuo se samo tup udarac kada je telo palo”

Nepoznata osoba skočila je sa terase na petom spratu na uglu ulica Balkanske i Admirala Geprata u Beogradu.

Ekipe Hitne pomoći i policija ubrzo su stigli na lice mesta, gde se okupio veliki broj građana koji su užasnuti prizorom, piše Alo.

Lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Kako su rekli prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na licu mesta, čuli su samo tup udarac pošto je telo palo na trotoar ispred jednog lokala.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S petog sprata u ambis: Samoubistvo u Beogradu

Izvor: Mondo, 26.Jun.2017

Nepoznata osoba skočila je sa terase na petom spratu na uglu ulica Balkanske i Admirala Geprata u Beogradu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinksotock..Kako piše tabloid "Alo", ekipe Hitne pomoći i policija ubrzo su stigli na mesto nesreće, gde se okupio veliki broj građana koji su užasnuti prizorom,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.