ŠOK U MADRIDU: Real narednih godinu dana ne sme da dovodi igrače?

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U MADRIDU: Real narednih godinu dana ne sme da dovodi igrače?

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zabranila je madridskom Realu da narednih godinu dana dovodi pojačanja. Ovu vest preneo je list "El Mundo Deportivo", koji je blizak Barseloni.

List navodi da je FIFA istraživala čak 50 transfera u kojima je Real dovodio maloletne igrače, a suspenzija je pretila madridskom klubu i pre nekoliko meseci.

Real je tada prošao bez suspenzije, ali je FIFA navodno sada pronašla nepravilnosti i odlučila da u naredna dva prelazna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << roka zabrani "kraljevskom klubu" da angažuje pojačanja.

Ovo će biti novi šok za Real posle poraza od Barselone (0:4) u španskom "El Klasiku".

FIFA je 2014. izrekla Barseloni jednogodišnju zabranu dovođenja igrača zbog kršenja odredbe člana 19. pravilnika FIFA o angažovanju fudbalera mlađih od 18 godina. Ova kazna Barseloni izriče u januaru naredne godine.

Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katalonci tvrde: Realu zabrana registrovanja igrača u dva prelazna roka?!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015

Pitanje je samo da li će kazna stupiti na snagu već od januara ili će se čekati leto?..Nije retkost da madridski i mediji iz Barselone pokušavaju da u tabor velikog rivalu unesu nemir. Nema objektivnosti kad su u pitanju prestonica i Katalonija. Ali ovaj put se čini da Mundo Deportivo ima nešto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.