SAVETI  ZA MAME I TATE Uvedena besplatna telefonska Roditeljska linija

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVETI ZA MAME I TATE Uvedena besplatna telefonska Roditeljska linija

Zaposleni doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u Beogradu od danas pružaće pomoć roditeljima na telefon 0800-007-000 šest dana u nedelji, od 17 do 20 sati, dok je poziv besplatan.

Otvaranju pilot-projekta prisustvovao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, kao i direktor kancelarije Unicefa u Srbiji Mišel Sen Lo, istakavši da je linija za roditelje besplatna i poverljiva, pa da roditelji neće morati ni da se predstave kada pozovu.

Roditeljska linija za sada će biti na na testu dve godine, nakon čega će se proceniti da li će postati redovan servis.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saveti za mame i tate u vezi sa roditeljstvom

Izvor: NoviSad.com, 03.Maj.2016

Svi roditelji od danas mogu da dobiju savete u vezi sa roditeljstvom i vaspitanjem svoje dece pozivom broja 0800-007-000. Ova telefonska linija dostupna je šest dana u nedelji,..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.