SAŠA JANKOVIĆ POZIVA GRAĐANE: Bez razlika protiv diktature

Izvor: Kurir, 30.Maj.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA JANKOVIĆ POZIVA GRAĐANE: Bez razlika protiv diktature

Pokret slobodnih građana i druge organizacije, stranke, udruženja i pojedinci kojima su ljudska sloboda, demokratija i budućnost Srbije iznad svega, okupiće se u sredu 31. maja u 18 časova na Trgu Republike u glavnom gradu u znak protesta zvaničnom uvođenju diktature i krunisanju lažnog cara u zemlji koja je po Ustavu sekularna republika, kaže se u saopštenju objavljenom na sajtu Saše Jankovića. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PSG zove na protest; SNS: Ne nasedajte na provokacije

Izvor: B92, 30.Maj.2017

Pokret slobodnih građana saopštio je da će se zajedno sa drugim organizacijama, strankama i pojedincima okupiti u sredu u 18 časova na Trgu Republike...Pristalice Pokreta slobodnih građana okupiće se na protestu povodom stupanja na dužnost izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Pokret...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.