SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AVALSKOM PUTU: Povređeni muškarac (46) i žena (40)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AVALSKOM PUTU: Povređeni muškarac (46) i žena (40)

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 115 intervencija od kojih 22 na javnom mestu. Zabeležene su dve saobraćajne nesreće i jedno utapanje ženske osobe na bazenima u Košutnjaku, kao i udar strujom koji je prošao sa lakšim povredama, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Prva saobraćajna nesreća dogodila se na Avalskom putu u 21.08, u kojoj su lakše povređeni muškarac (46) i žena (40). Prevezeni su u Urgentni centar sa lakšim povredama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Druga saobraćajna nesreća dogodila se u 6.29 na uglu Ugrinovačke i Novosadskog auto-puta, a žena (29) sa lakšim povredama prevezena je u Kliničko-bolnički centar u Zemunu - rekla je Macura.

Hitnoj pomoći su se juče javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari i ljudi sa visokim pritiskom.

Juče u toku dana zabeleženo je 127 intervencija, od kojih je 47 bilo na javnom mestu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Saobraćajne nesreće jutros usporile saobraćaj na auto-putu, gužve se raščistile

Izvor: Blic, 31.Avg.2016

Dve saobraćajne nesreće koje su se jutros dogodile na auto-putu, najpre kod Studentskog grada, a potom i kod Gazele izazvale su jutros veće gužve na Novom Beogradu...Saobraćaj na auto-putu i dalje je pojačan, ali gužvi nema...- Beograd je prohodan, saobraćaj se odvija normalno, osim na autoputu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.