Rekonstrukcija kružnog toka na Autokomandi do 11. jula

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija kružnog toka na Autokomandi do 11. jula

Radovi na rekonstrukciji kružnog toka na Autokomandi biće završeni do 11. jula, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić je televiziji Pink rekao da će se radovi, koji su počeli juče, obavljati u četiri faze, kako bi sve vreme rekonstrukcije odvijao saobraćaj, sa određenim ograničenjima.

On je najavio i da će istovremeno biti rekonstruisan i park koji se naslanja na Autokomandu iz pravca Vojvode Stepe, a za koji je sredstva donirala Naftna industrija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije.

- Važno je istaći da će, posle rekonstrukcije, tramvajske šine ići sredinom kolovoza, sve do restorana Franš, kao što će biti slučaj i u obnovljenoj Ulici vojvode Stepe - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, radovi na rekonstrukciji Ulice vojvode Stepe takođe će biti završeni do 11. jula, kako je i predviđeno ugovorom sa izvodjačem radova.

On je potvrdio da je bilo odredjenih kašnjenja, ali je dodao da su čelnici Grada i predstavnici Agencije za investicije i stanovanje Beograda sa izvodjačem radova utvrdili novi program izvodjenja radova, kojim je precizirano da sve bude gotovo do ranije predvidjenog roka.

Vesić je podsetio da će grad moći da aktivira penale ukoliko se radovi ne završe do 11. jula, ali očekuje da do toga neće doći, s obzirom na dosadašnje iskustvo Grada sa kompanijom koja izvodi radove.

Zbog početka rekonstrukcije Autokomande izmenjene su linije javnog gradskog prevoza, a sve informacije gradjani mogu videti na sajtu Beokom servisa, ili ih dobiti besplatnim pozivom na broj 080 011 0011.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.