Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŠE CIGLU PO CIGLU Zašto uklanjanje objekta u Studentskoj traje mesec dana?

Sekretarijat za inspekcijske poslove grada uputio je opštini Novi Beograd dopis u kome se traži obrazloženje zbog čega uklanjanje bespravnog objetka u Studentskoj 45a, u vlasništvu Radeta Dedovića, traje duže od mesec dana.

U dopisu, koji je potpisala v.d. zamenika načelnika Gradske uprave Grada Beograda Sonja Podunavac, piše da je građevinski inspektor “prilikom obilaska terena uočio da je i dalje u toku uklanjanje bespravnog objekta u Ulici studentskoj 45a”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Takođe se navodi kako je uklanjanje bespravnog objekta započeto još 22. maja ove godine, a da je do danas uklonjen samo prvi sprat (osim dela platna).

- S obzirom na utvrđeno činjenično stanje na terenu, neophodno je da nas obavestite o razlozima dinamike uklanjanja odnosno zašto postupak uklanjanja prvog sprata traje mesec dana – piše u dopisu.

Sekretarijat za poslove legalizacije Grada Beograda doneo je 6. juna 2017. Zaključak o obustavi postupka legalizacije bespravnog objekta u Studentskoj 45a, vlasnika Alilija Amdija, koji je 26. oktobra kupio Rade Dedović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.