Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROK ZA RADOVE 155 DANA Počela izgradnja fontane na Slaviji

Radovi na izgradnji fontane na Slaviji počeli su danas, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić i precizirao da je rok za njihov završetak 155 dana.

- Danas su zvanično počeli radovi na izgradnji fontane na Slaviji. Izvođač radova je kompanija 'PMC inženjering' koja je počela postavljanje zaštitne ograde i saobraćajne signalizacije - rekao je Vesić Tanjugu.

On je naveo da iskopavanje počinje u ponedeljak i da bi fontana trebalo da bude završena početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maja sledeće godine.

FONTANA NA SLAVIJI će se graditi i tokom zime i to - POD BALONOM!

Vesić je istakao da će Grad Beograd tokom decembra raspisati tender za rekonstrukciju tri saobraćajnice: na Slaviji, Bulevaru oslobođenja (od Slavije do Autokomande) i u Ruzveltovoj ulici (od Vukovog spomenika do Bogoslovije).

- Očekujemo da ćemo početkom marta imati izvođača koji će raditi taj posao. Rok za završetak radova na sve te tri saobraćajnice je 180 dana tako da do kasne jeseni sledeće godine možemo da imamo završenu fontanu na Slaviji, ceo skver na Slaviji, novi park između Slavije i Ulice kralja Milutina gde će biti postavljen spomenik Dimitriju Tucoviću, zatim Ruzveltovu ulicu i Bulevar oslobođenja od Slavije do Autokomande - dodao je Vesić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.