Putnici ogorčeni: Kontrola nam traži busplus kartice, a nema ih u prodaji

Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici ogorčeni: Kontrola nam traži "busplus" kartice, a nema ih u prodaji

Plastičnim "busplus" karticama istekao je rok, a putnici ne mogu da kupe nove jer ih nema u prodaji. Kontrolori gledaju kroz prste, a neki pišu i kazne uz obrazloženje da putnici mogu da kupe karte kod vozača.

- Kontrolori traže karte, a nisu nam dali mogućnost da ih kupimo niti da dopunimo one koje već imamo. Kada pozovem korisnički servis, kažu mi da ne mogu da se švercujem i da su karta od 150 dinara kod vozača i dnevna karta jeftinije od kazne. Jedna grupa kontrolora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je govorila da samo kažemo kako nemamo gde da kupimo karte, a druga piše kazne. Nije moja obaveza da plaćam skoro duplo skuplje prevoz, njihova je krivica što nisu obezbedili kartice - kazala je naša čitateljka Marija.

Uprkos tome, kontrola je na svakom ćošku

- Nije u redu da pišu ljudima kazne, kada nema karata u prodaji, a dva puta sam danas videla kontrolore - priča jedna putnica sa Miljakovca.

Za sada se ne zna kada će se karte pojaviti u prodaji, a na mnogim kioscima više nema ni dnevnih karata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.