Požar u Domu starih u Mirijevu, dve žene teže povređene

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Domu starih u Mirijevu, dve žene teže povređene

U Domu starih u Mirijevu rano jutros izbio je požar. Povređeno je šest osoba, među kojima su i dvojica vatrogasaca, koji su prevezeni su na VMA i u Klinički centar Srbije. Teške telesne povrede zadobile su dve žene, korisnice Doma.

U Ulici Mihaila Bulgakova u Mirijevu jutros oko 04.10 časova izbio je požar u staračkom domu, a zbrinuto je šest pacijenata, od kojih su dve osobe teže povređene, izjavila je načelnica smene u Hitnoj pomoći dr Biljana Đurić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Dve žene, korisnice Doma, koje su teže povređene, prevezene su u salu reanimacije Urgentnog centra, rekla je dr Đurić Tanjugu.

One su bile bez svesti, a jedna od njih je zadobila opekotine po celom telu.

Tri pacijenta su zbog intoksikacije ugljen-monoksidom prevezena na VMA, a jedan u KBC Zvezdara, istakla je dr Đurić i dodala da je na lice mesta upućeno osam lekarskih ekipa.

Požar je ugašen, a saobraćaj normalizovan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Domu starih, povređeni i vatrogasci VIDEO

Izvor: Mondo, 01.Sep.2015

Požar u staračkom domu u Ulici Mihaila Bulgakova u kojem je jutros povređeno šest osoba, od toga dva vatrogasca, je ugašen, a svi stanari tog objekta još tokom noći prebačeni su u jedan mirijevski hostel...Foto: Mondo/ Goran Sivački..l...Požar je izbio jutros oko 04.10 i tom prlikom su dve...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.