Poslovna liga u malom fudbalu: Polimark prvak ligaškog dela

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna liga u malom fudbalu: Polimark prvak ligaškog dela

Ekipa Polimarka obezbedila je titulu ligaškog prvaka Poslovne lige u malom fudbalu posle doigranog devetog kola.

Ekipa Polimarka je novi-stari prvaka ligaškog dela a ove nedelje tri boda osvojili su bez borbe - ekipa Delta predala je meč.

Uzbudljivo je bilo u duelu Agencije Banjica i ekipe naše medijske kuće Ringier Axel Springer, a bolji su bili novinari u finišu meča 4:3.

Metro-B92 3:4

Agencija Banjica-Ringier 3:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Delta holding-Polimark 0:3

Mikroelektronika-GZZ 1:4

NIS-Loreal 4:3

JTI-Logit 6:4

Više detalja na www.pro22.rs

Što se tiče Lige banaka i osiguravajućih kuća, posle devetog kola Sberbanka ima pet bodova prednosti u odnosu na momke iz ekipe Banca Intesa.

Upravo ove dve ekipe odmeriće snage u poslednjem kolu ligaškog dela što znači da će Intesa u narednom kolu čekati na kiks "Sbera" dok će Sberbanka pobedom obezbediti titulu kolo pre kraja.

Najveću borbu za play-off vodiće Hypo, Eurobank i Credit agricol dok će u Poslovnoj ligi tu istu borbu verovatno voditi B92 i Gradski zavod zdravlja.

Societe generale-Aik banka 4:4

Generali osiguranje-Banca Intesa 1:9

Raiffaisen-Procredit bank 4:2

Sberbanka-Unikredit banka 2:0

Eurobanka-Kredit Agrikole 2:4

Komercijalna banka-Hipo Alpe Adria 2:3

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.