Pogledajte kako je Beograđanin spasao psa iz rupe duboke 7 metara! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Beograđanin spasao psa iz rupe duboke 7 metara! (FOTO)

Naš sugrađanin Dragan Novaković čija se firma nalazi na Košutnjaku, šetao je pored bazena i video psa kako kako pada u prazan bazen

Koliko je velika ljubav čoveka i životinje pokazuje i ovaj primer spasavanja psa. Bio je to sasvim običan dan.

Dragan Novaković krenuo je na posao ka svojoj firmi “Satelit grup” na Košutnjaku, kada je video psa kako pada u skakački bazen na Košutnjaku dubok 7 metara u kome je bilo malo vode.

Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razmišljao ni sekunda, već se organizovao, pozvao ljude iz Zavoda za sport republike Srbije koji se nalazi u Košutnjaku, pronašao konpac i izvukao psa koji se tresao od hladnoće iz bazena.

Foto: Privatna arhiva

Ono što je zanimljivo, psa su izvukli odmah, ali su kasnije Novakovića  izvlačili malo duže. Ipak, sve se srećnpo završilo

Pas je bio rasan, ptičar i imao je ogrlicu pa je očigledno da je pobegao nekome. Kako su ga izvukli iz vode samo se stresa i pobegao.

Inače, Novaković koji je ranije bio direktor marketinga KK Crvena zvezda, je već imao slične situacije jer je pre nekoliko meseci iz olimpijskog bazena izvukao haskija.

(D. Stojmenović)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.