Počela sanacija Ulice Jakova Galusa na Voždovcu

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sanacija Ulice Jakova Galusa na Voždovcu

Sanacija Ulice Jakova Galusa u naselju Jajinci, u kojoj je došlo do erozije asfaltne baze usled vremenskih nepogoda, počela je juče, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Kako se navodi, ta ulica je stavljena na listu prioriteta jer saobraćaj tuda nije funkcionisao.

Obilazeći radove, čan Veća zadužen za saobraćaj Relja Ognjenović i predsednik SO Voždovac Aleksandar Mirković razgovarali su sa građanima i naveli da će nakon radova koje obavlja JKP „Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << put”, ulica biti prohodna za saobraćaj.

Čelnici opštine Voždovac izrazili su uverenje da će, u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj, u dogledno vreme stanovnici Ulice Jakova Galusa dobiti kompletno asfaltiranu ulicu, čime će se rešiti njihov višegodišnji

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.