Pao deo fasade u centru Beograda, niko nije povređen

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2015, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao deo fasade u centru Beograda, niko nije povređen

U centru Beograda u Ulici 1.300 kaplara pao je deo fasade, ali srećom niko nije povređen.

U Gradskom stambenom kažu da nisu zaduženi za te zgrade, policija je ogradila prostor gde je pala fasada, a prodavci knjiga koji su bili tu odlaze, nadajući se da će se preseliti u susednu ulicu, prenosi RTS.

"Sedeli smo i igrali šah, bukvalno metar od prve kamenice. Pričinjena je i šteta", prica Toma Mišić, prodavac knjiga.

Nije prvi put da se u ulici izmedu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Knez Mihajlove i Studentskog trga obrušava deo fasade.

"Mi smo sedeli tu na radnom mestu i tako je grunulo, kolega je za minut izbegao da pogine", rekla je RTS-u Verica Poledica, prodavacica knjiga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pao deo fasade u centru Beograda

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015

U centru Beograda u Ulici 1.300 kaplara pao je deo fasade, ali srećom niko nije povređen...Foto: Mondo/ Goran Sivački..U Gradskom stambenom kažu da nisu zaduženi za te zgrade, policija je ogradila prostor gde je pala fasada, a prodavci knjiga koji su bili tu odlaze, nadajući se da će se preseliti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.