PROTEST U CENTRU BEOGRADA (22. DAN) Blokirana ulica ispred Skuptšine Srbije

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST U CENTRU BEOGRADA (22. DAN) Blokirana ulica ispred Skuptšine Srbije

Demonstranti su se oko 18 sati okupili na 22. po redu protestu u centru Beograda.

Oko 18.20 oni su već blokirali ulicu koja povezuje Bulevar kralja Aleksandra i Trg Nikole Pašića. Blokirane su samo trake ka centru grada.

Među prvima su došli bagerista Džo i Mira Stojković sa svojom lutkom Vukicom.

- Vukica je kao mala skušala razne priče, ali je u svakoj vuk bio negativac, lopov, prevarant. Kada je porasla uvidela je da je ovde sve naopako i da narod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << služi vlastima, umesto vlast narodu. Zato je ona danas metaforički na grbači vuka - kazala je Mira.

Podršku građanima na današnjem protestu dala je i Liga za zaštitu privatne svojine i ljduskih prava.

Oni su poneli transparent "Dosta legalne pljačke" i objasnili da su po prvi put podržali proteste, kao i da će to nastaviti da čine narednih dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROTEST U CENTRU BEOGRADA (22. DAN) Blokirane Terazije

Izvor: Blic, 24.Apr.2017

Demonstranti su se oko 18 sati okupili na 22. po redu protestu u centru Beograda...Oko 18.20 oni su već blokirali ulicu koja povezuje Bulevar kralja Aleksandra i Trg Nikole Pašića...Oko 19 sati oni su otpočeli šetnju ka Terazijama...Među prvima su došli bagerista Džo i Mira Stojković sa svojom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.