PREVOZ U BEOGRADU: Startovala nova linija 505

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVOZ U BEOGRADU: Startovala nova linija 505

Autobusi na liniji 505 saobraćaće od Miljakovca 1 do Miljakovačkih staza

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na novoj liniji 505 od jutros saobraćaju od Miljakovca 1 do Miljakovačkih staza, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.252 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.028 autobusa, precizirao je Stojadinović.

Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".Saobraćaj je blago pojačan na Obrenovačkom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali, Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu i u Vasinoj ulici, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proradila nova linija GSP-a, 505

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015

Vozila javnog gradskog prevoza na novoj liniji 505 od jutros saobraćaju od Miljakovca 1 do Miljakovačkih staza, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović...Foto: MONDO, Goran Sivački..Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.252 vozila javnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.