POSLE PISANJA BLICA: Uklonjena bašta kafića sa parking mesta

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PISANJA "BLICA": Uklonjena bašta kafića sa parking mesta

Nakon pisanja "Blica" bašta kafića u Skerlićevoj ulici na Vračaru uklonjena je sa parking mesta za osobe sa invaliditetom.

- Bili su nam svi nadležni od komunalne policije pa sve do sekretarijata za saobraćaj napisali su nam kazne, a bašta je uklonjena. U porcesu je zahtev za baštu, a rečeno nam  je da će parking mesto biti premešteno. To je sve jedino što nam preostaje je da moramo da čekamo - rekli su za "Blic" nadležni u kafiću  Skerlićevoj ulici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kafić na Vračaru pre nekoliko dana smestio je svoju baštu na, ni manje ni više - parking mesto za osobe sa invaliditetom.

Uz samu baštu stajao je znak koji pokazuje da je ovo mesto rezervisano za parking osoba sa invaliditetom. Tu je uredno stajalo i upozorenje da “pauk nosi”, međutim menadžer ovog lokala tada nam je rekao da kafić ima dozvolu za baštu na ovom mestu.

- Kafe je podneo zahtev da se ovaj prostor ustupi na korišćenje, i to nije redak slučaj u gradu. Na rešenje o korišćenju smo čekali dva meseca, a od devetog juna plaćamo zakup. Baštu smo postavili tek 20. juna, a zašto parking mesto i znak nisu izmešteni to nije naša odgovornost - rekao nam je pre par dana menadžer kafea u Skerlićevoj ulici.

U “Beograd putu” tada su nam rekli da ovo jako neobična situacija koja se gotovo nikada ne dešava i da će znak ili bašta biti izmešteni čim Sekreterijat za saobraćaj izda nalog "Beograd putu".

To se izgleda i desilo, jer bašte na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom više nema.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.