POSLE PISANJA BLICA: Ruglo na Dorćolu očišćeno, a metlu nisu uzeli ni komšije ni radnici Čistoće

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PISANJA BLICA: Ruglo na Dorćolu očišćeno, a metlu nisu uzeli ni komšije ni radnici "Čistoće"

Na pisanje redakcije “Blica” pre tri dana o ruglu na uglu ulica Budimske i Carigradske nisu reagovali ni prolaznici, ni komšije, a još manje radnici Gradske čistoće, ali je ipak problem rešen. Tvorci portala “Ekonverzija” očistili su smetlište na Dorćolu i skrenuli pažnju na svoje ekološko i humano bivstvovanje.

Delovi fasade stajali su duže od tri nedelje, a eto tri dana nakon pisanja "Blica" trotoar na uglu Budimske i Carigradke u potpunosti je čist.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na portalu "Ekonverzija" ističu da im, kada su videli tekst o ruglu ,nije preostalo ništa drugo nego da se prihvate i to samo jedne metle.

- Na pisanje vašeg lista o ruglu morali smo da se odazovemo i uradimo nešto. Misija našeg portala je da povećamo svest o zaštiti životne sredine, a to ćemo najbolje uraditi ako radimo prave stvari. Za čišćenje nam je bila potrebna jedna metla, jedan đubrovnik, tri volontera, šest kesa za đubre i 20 minuta posla - poručio je Srđan Nikolić sa portala “Ekonverzija”.

Nikolić je izrazio nadu da će ovakvih akcija biti mnogo više.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.