PANČEVAČKI PUT Automobil sleteo s puta, vozač teško povređen

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANČEVAČKI PUT Automobil sleteo s puta, vozač teško povređen

Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi na Pančevačkom putu večeras u 19.25, saznaje "Blic" u MUP-u.

Povređena osoba prevezena je u Urgentni centar na reanimaciju, a kako nezvanično saznajemo, do povrede je došlo kada je vozač automobila izleteo sa puta u pravcu iz Pančeva ka Beogradu.

Iz Hitne pomoći potvrđuju da se udes dogodio na drugom semaforu na Pančevačkom putu.

- Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i konstatovala da je jedna osoba teško povređena. Ona je prevezena u Urgentni centar na reanimaciju – kaže za "Blic" dr Nada Macura, portparolka Hitne pomoći.

U MUP-u kažu da je uviđaj u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG:Sleteo autom sa Pančevačkog puta

Izvor: B92, 26.Apr.2015

Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju uveče na Pančevačkom putu, saznaje "Blic" u MUP-u...Povređena osoba prevezena je u Urgentni centar na reanimaciju, a kako nezvanično saznaje beogradski medij, do povrede je došlo kada je vozač automobila izleteo...

Nastavak na B92...

Automobil sleteo s puta, vozač na reanimaciji

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015

Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi večeras (26. april) na Pančevačkom putu, saznaje Blic u MUP-u...Povređena osoba je prevezena u Urgentni centar na reanimaciju, a kako nezvanično saznajemo, do povrede je došlo kada je vozač automobila izleteo sa puta u pravcu iz Pančeva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.