Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Avg.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orkestar sto mladih: Koncert „Za Evropu sutrašnjice“

U subotu, 30. avgust od 20.00, u Zadužbini Ilije M. Kolarca (Studentski trg 5) nastupiće Orkestar sto mladih i održati besplatan „Koncert za Evropu sutrašnjice“. Koncert se održava u okviru semestra Italijanskog predsedavanja savetom Evropske unije i povodom stogodišnjice od ... Više... The post Orkestar sto mladih: Koncert „Za Evropu sutrašnjice“ appeared first on * DuB.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Orkestar sto mladih muzičara "Za Evropu sutrašnjice"

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

Sto mladih muzičara od 12 do 20 godina iz muzičkih škola iz Italije, Slovenije, Makedonije i Srbije borave u Beogradu do 31. avgusta u okviru edukativnog muzičkog projekta "Muzičko združivanje mladih"“ Asocijacije za kulturu iz Italije. Oni će kao Orkestar sto mladih u subotu, 30. oktobra, nastupiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.