Opljačkana Rajfajzen banka na Banovom Brdu

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana Rajfajzen banka na Banovom Brdu

Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su Rajfajzen banku u Požeškoj ulici 81 u Beogradu Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su oko 18.30 ekspozituru "Rajfajzen" banke u Požeškoj ulici 81 u Beogradu, saznaju Novosti.Pljačkaši su odnela za sada neutvrđenu sumu novca.Prema navodima policije, pljačkaši su ukrali novac preteći radnicima pištoljem. Prilikom pljačke nije bilo povređenih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FILMSKA PLJAČKA NA BANOVOM BRDU: Lopovi odneli veću količinu novca! Uviđaj u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017

Policija na licu mesta..Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali su Rajfajzen banku u Požeškoj ulici na Banovom brdu...Kako se nezvanično saznaje tokom pljačke odneta je veća količina novca, ali na sreću niko od radnika nije povređen. Policijski uviđaj je u toku....Uskoro opširnije

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.