OTVORENE 50. GROČANSKE SVEČANOSTI Antić: Ako neka manifestacija živi toliko dugo, znači da ima kvalitet

Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENE 50. GROČANSKE SVEČANOSTI Antić: Ako neka manifestacija živi toliko dugo, znači da ima kvalitet

- Gročanske svečanosti su manifestacija koja na izuzetan način predstavlja kulturne, turističke, sportske i poljoprivredne potencijale opštine Grocka - rekao je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i istakao da, ako neka manifestacija živi toliko dugo to znači da ima kvalitet, sadržaj i veliku energiju i da "uvek ima da ponudi neki dodatni sadržaj".

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević kazao je sinoć da su Gročanske svečanosti, koje ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obeležavaju i svoj 50. jubilej, pravi primer da se bogat kulturni život odvija u kontinuitetu i van centra Beograda, saopštio je Beoinfo.

On je na otvaranju manifestacije rekao i da se sređuju kategorisani i nekategorisani putevi u Grockoj, obnavljaju vodovodnu mrežu, osnovna školu u Begaljici, kao i zdravstvena stanica u Pudarcima kod Vinče.

Do 2. avgusta, do kada svečanosti traju, između ostalog, biće održano i tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe, kao i izbor za mis Gročanskih svečanosti.

U okviru programa biće održan i defile oldtajmera, kao i nekoliko koncerata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.