OPASNO KRAJ KATEDRE Šta to pada na ispitima, a nisu studenti?

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNO KRAJ KATEDRE Šta to pada na ispitima, a nisu studenti?

Iako su studenti Filološkog fakulteta juče strepeli od toga šta ih čeka na ispitu, nisu ni slutili da ih čeka nešto strašnije - plafonjera se sručila na klupu usred polaganja!

Srećom, niko u tom trenutku nije sedeo u zadnjem redu.

- Ispit je počeo u 15 sati u učionici 013 i u potpunoj tišini prolomio se prasak kao da je pao plafon. Srećom, klupa je u tom momentu bila prazna, bilo nas je desetak pa niko nije povređen. Profesorka se veoma uznemirila i prekinula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispit pre nego što nam još nešto ne padne na glavu - reči su jednog od studenata kom je ova scena nije bila nimlao prijatna

Kako se na slikama vidi, staklo je duže od metar, a palo je tik iza leđa učenicima koji su sedeli u klupi ispred. Iako ih nije ozledio, ostavio ih je zatečene.

Inače, reč je o učionici koja je deo podrumskog prostora, renoviranog pre nekoliko godina i među studentima poznatog kao "katakombe".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.