Novi broj Kontakt centra EDB

Izvor: Glas javnosti, 07.Jul.2011, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi broj Kontakt centra EDB

BEOGRAD - Elektrodistribucija Beograd je, u cilju poboljšanja komunikacije sa svojim potrošačima, omogućila da pozivanjem jednog broja u novom Kontakt centru građani dobiju sve potrebne informacije, saopšteno je iz EDB-a.

Novi broj Kontakt centra - 011/395-7777, a u periodu do prvog septembra, u funkciji će biti i stari broj (011/3405-555), kako bi potrošači imali dovoljno vremena da se priviknu.

Potrošači su sada u prilici da jednim telefonskim pozivom novog broja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ili elektronskom poštom na adresu info.centarŽedb.rs dobiju sve potrebne informacije o uslugama Elektrodistribucije, pristupe informacijama vezane za obračun i računu za električnu energiju...

Takođe, mogu se dobiti i informacije o planiranim isključenjima i radovima na elektrodistributivnoj mreži, aktuelnim kvarovima i smetnjama u isporuci električne energije.

Osim informacijama na govornom automatu, koji je dostupan 24 časa dnevno, operateri Kontakt centra su na raspolaganju građanima od sedam do 21 čas radnim danima i od osam do 17 čsova subotom, za sve potrebne informacije o uslugama EDB-a, aktuelnim kvarovima, planiranim radovima na mreži, razjašnjenje računa i provere statusa računa.

U okviru modernog Kontakt centra, EDB je uveo i besplatni telefonski broj 0800/360-300, koji je 24 časa dnevno u funkciji, i preko kojeg će građani moći da potpuno anonimno prijave neovlašćeno korišćenje i krađu električne energije, a ekipe Službe kontrole EDB-a će imati obavezu da reaguju u najkraćem roku.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.