Naloženo stopiranje radova na stadionu FK „OFK Beograd”

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naloženo stopiranje radova na stadionu FK „OFK Beograd”

Iako je počela obnova stadiona „OFK Beograd”, utvrđeno je da investitor nema odobrenje za izvođenje radova.

Građevinski inspektor Odeljenja za građevinsku inspekciju Sekretarijata za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Beograda izvršio je inspekcijski nadzor nad izvođenjem radova na stadionu „OFK Beograd” u Ulici Mije Kovačevića 10a 26. i 27. novembra, i utvrdio da investitor ne poseduje odobrenje za izvođenje radova odnosno rešenje izdato od nadležnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organa, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Kako se navodi u saopštenju, građevinski inspektor je doneo rešenje kojim se nalaže investitoru da ukloni izvedene radove i vrati u prvobitno stanje. Postavljena je traka kojom je zatvoreno gradilište.

Takođe, u toku je i izrada odgovarajućih predloga kaznenih mera protiv investitora i odgovornih lica FK „OFK Beograd”, kao i izvođača radova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRUKA - Obustavljena rekonstrukcija 'Omladinca'!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015

Samo dan nakon što su započeti radovi na rekonstrukciji "Omladinskog stadiona" na Karaburmi inspekcija zatražila da oni budu obustavljeni, a preuzimač radova biće kažnjen zbog toga što nije imao građevinsku dozvolu...Građevinska inspekcija Beograda naložila je danas obustavu rekonstrukcije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.