Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Dec.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeni „Dani Pekinga u Beogradu“

Manifestacija „Dani Pekinga u Beogradu“ najavljena je za septembar 2017. godine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador NR Kine u Srbiji Li Mančang razgovarali su o novoj manifestaciji i isplanirali da bude organizovana sredinom septembra sledeće godine, dok će tokom 2018. biti održana i manifestacija „Dani Beograda u Pekingu“. Uvođenje bezviznog režima za građane dve ... The post Najavljeni „Dani Pekinga u Beogradu“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dani Pekinga u Beogradu" u septembru 2017. godine

Izvor: Blic, 07.Dec.2016

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas sa ambasadorom Kine u Srbiji, Li Mančangom, sa kojim je razgovarao o predstojećoj manifestaciji "Dani Pekinga u Beogradu"...Planirano je da manifestacija "Dani Pekinga u Beogradu" bude organizovana sredinom septembra 2017. godine, nakon čega će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.