NOĆ U BEOGRADU: Pucnjava i ubadanje, ranjena dva muškaraca

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Pucnjava i ubadanje, ranjena dva muškaraca

Rano jutros u Beogradu u odvojenim incidentima teško su povređene dve osobe, jedna iz vatrenog oružja, a druga je ubodena nožem Rano jutros u Beogradu u odvojenim incidentima teško su povređene dve osobe, jedna iz vatrenog oružja, a druga je ubodena nožem, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Rano jutros u 3.03 sati, kod okretnice tramvaja u Bloku 45, 34. godišnji muškaraca ranjen je iz vatrenog oružja. On je primljen u Urgentni centar i vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se kao teško povređen. U 3:12 sati ispred jednog novobeogradskog splava, muškarac star 30 godina uboden je nožem, posle čega je primljen u Urgentni centar i vodi se kao teško povređen. Hitna pomoć je noćas imala 85 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, rekla je Macura. Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari. Tokom jučerašnjeg dana, hitna pomoć imala je 137 intervencija, od toga 33 na javnom mestu, kazala je Macura.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mirna noć u Beogradu, bez saobraćajnih nezgoda

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 07:36

Noć u Beogradu protekla je bez ijedne saobraćajne nezgode, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Prema njenim rečima, noćas je zabeleženo 95 intervencija Hitne pomoći od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se, kao i uobičajeno, najviše javljali hronični bolesnici...Juče...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.