NOĆ U BEOGRADU Petoro povređenih u saobraćajnim nezgodama

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU Petoro povređenih u saobraćajnim nezgodama

Pet osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, jedna osoba povređena je u udesu na Surčinskum putu u naselju Ledine, jedna u nesreći u Ulici Orlovića Pavla, dve osobe povređene su na Pančevačkom mostu, a jedna u Ulici Dimitrija Tucovića.

Hitna pomoć imala je 111 intervencija, od toga 23 na javnim mestima.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Pet osoba lakše povređeno u nekoliko udesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2017

Pet osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Prema njenim rečima, jedna osoba povređena je u udesu na Surčinskum putu u naselju Ledine, jedna u nesreći u Ulici Orlovića...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.