NOĆ U BEOGRADU: Dva udesa, pijani i tuče

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Dva udesa, pijani i tuče

Hitnu pomoć noćas su najviše zvali astamatičari, zatim srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom

BEOGRAD - U Beogradu su se prethodne noći dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene tri osobe, a od hroničnih bolesnika pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u 22.27 sati u Uilici mira ispred broja 67, u Boljevcima, povređene su dve muške osobe. Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (28) zadobio je tupu povredu glave, istezanje vrata i tupu povredu levog kolena. Druga muška osoba (20) zadobila je istezanje vrata i tupu povredu levog ramena.

U 01.46 sati na uglu Ruzveltove i Dalmatinske ulice jedan mladić (21) je zadobio tupu povredu grudnog koša i istezanje vrata, rekla je Macura. Hitnu pomoć su noćas najviše zvali astamatičari, zatim srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom. Alkoholisanih nije bilo više nego obično, a dogodile su se i dve tuče - jedan od učesnika je pobegao. Hitna pomoć je noćas imala ukupno 113 intervencija od kojih su 18 bile na javnom mestu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.