NOĆ U BEOGRADU: Dva saobraćajna udesa i jedan požar

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Dva saobraćajna udesa i jedan požar

Protekle noći u Beogradu dogodila su se dva saobraćajna udesa i jedan požar, a sve je proteklo bez težih posledica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Udes na pružnom prelazu na Avali kod Trešnje prošao je bez povređenih, dok je u sudaru u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu lakše povređena jedna ženska osoba koja je prevezena u zemunski Kliničko-bolnički centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.U požaru koji je jedan sat iza ponoći izbio u ulici Svetozara Markovića tri osobe su se nagutale >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dima, ali nisu zadobile opekotine. Jedna starija žena prevezena je na odeljenje toksikologije Vojnomediconske akademije.Protekla noć bila je teška za srčane bolesnike, astmatičare i psihijatrijske pacijente. Lekari Hitne pomoći prošle noći intervenisali su 130 puta, a 13 intervencija bilo je na javnom mestu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Protekle noći u Beogradu dva udesa i požar

Izvor: Beta, 11.Feb.2016

Protekle noći u Beogradu dogodila su se dva saobraćajna udesa i jedan požar, a sve je proteklo bez težih posledica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Udes na pružnom prelazu na Avali kod Trešnje prošao je bez povredjenih, dok je u sudaru u Vojvodjanskoj ulici na Novom Beogradu lakše povredjena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.