NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređeno u tri saobraćajke

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređeno u tri saobraćajke

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe lakše povređene, izjavila je jutros Tanjugu dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Dve osobe su lakše povređene oko 20.10 časova na uglu Ulice Španskih boraca i Bulevara Mihajla Pupina na Novom Beogradu, rekla je Radaković i dodala da se jedan od udesa dogodio i oko 20 sati na Smederevskom putu i da su svi pacijenti prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Radaković.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i pacijenti koji su se žalili na bol u grudima, istakla je Radaković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Noć bez težih udesa

Izvor: Akter, 27.Maj.2015

Četiri osobe lakše su povređene u tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, a lekari su najviše intervencija imali kod hroničnih bolesnika..Hitna pomoć imala je ukupno 126 intervencja, od toga 23 na javnim mestima...Od hroničnih bolesnika, za pomoć su se najviše javljali...

Nastavak na Akter...

Saobraćajka na Avalskom putu, troje povređenih

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 07:20

Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć na Avalskom putu, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković...Udes se, prema njenim rečima, dogodio nešto posle 23 časa kod hotela "Hiljadu ruža", a povređene osobe su prevezene na VMA...Hitna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.