NERADNICI Ni jedan jedini radnik na šalterima usred radnog vremena! (VIDEO)

Izvor: 24sata, 21.Nov.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERADNICI Ni jedan jedini radnik na šalterima usred radnog vremena! (VIDEO)

Ljudi koji su čekali u redu juče oko 11.45 sati u prostorijama Poreske uprave Opštine Stari grad neprijatno su se iznenadili jer na radnom mestu nije bilo apsolutno nijednog zaposlenog!

- Nekoliko nas je čekalo u redu, ali za šalterima nije bilo nikoga. Na prijavnici, na ulazu, pitala sam da li je vreme pauze, a radnica mi nije dala odgovor već je drsko pitala šta mi treba. Kada sam objasnila zbog čega čekam u redu, rekla mi je da sačekam - priča svoje neprijatno iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Ljubica Šljukić, Beograđanka koja je juče bila u filijali Stari grad Poreske uprave, koja se nalazi na Bulevaru despota Stefana 118.

Dok je čekala da se neko od zaposlenih pojavi, Beograđanka je napravila i kratak video-snimak.

Pogledajte video-snimak na sajtu Blic.rs OVDE, kao i reakcije Poreske uprave.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

URNEBESNO Poreska uprava "objasnila" zašto su šalteri bili prazni

Izvor: Blic, 21.Nov.2014

Nakon teksta o praznim šalterima u filijali Poreske uprave Stari grad, koji je "Blic" objavio juče, oglasila se i Poreska uprava. U saopštenju koje je stiglo našoj redakciji oni objašnjavaju da "samo jedan radnik nije bio za svojim radnim mestom, i to opravdano", kao i da su "ostale stolice uvek...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.