Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA FILOLOŠKOM NE MOŽE NI IGLA DA PADNE Redovi za upis do ulaznih vrata fakulteta!

Ako vas put ovih dana slučajno navede da prođete pokraj Filološkog fakulteta, nemojte da vas začude studenti koji doslovno "ispadaju" iz ove ustanove. Naime, upis još nije gotov, a pitanje je i kada će biti jer šalteri rade - samo dva sata dnevno!

- Već treći dan dolazim na upis, ali ne vredi. Iako šalteri rade tek od 11 sati, na fakultet mora da se dođe bar oko devet sati. Mada, i do tada se formira kolona studenata - rekla je Milica, koja već danima pokušava da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upiše u treću godinu.

Ovakva slika na Filološkom fakultetu nije neuobičajena. Svake godine, na hiljade studenata pokušava da zauzme mesto u redovima. Svake godine, bar neki od njih, budu vraćeni sa šaltera uz čuvenu "fali ti jedan papir" rečenicu, dok oni nešto iskusniji verovatno spakuju sendvič i stolicu pa od ranih jutarnjih sati "kampuju" ispred spuštenih venecijanera na staklu šaltera.

Studenti, srećno!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.